Skip to main content
  • De blauwe kleur zorgt voor rust
    In welke kamer ga jij dit ervaren?
  • Van compacte kamer tot riante suite
    We hebben een hotelkamer voor iedereen
  • Historie & comfort
    In iedere kamer zijn karakteristieke elementen aanwezig!
Authentiek & Modern

Onze hotelkamers

De filosofie achter onze hotelkamers is dat de ruimte zo optimaal mogelijk moet zijn om tot rust te komen. In de hotelkamer ben je vaak in de avond en natuurlijk als je gaat slapen. Alle kamers zijn voorzien van een donkerblauwe kleur, dit is de kleur van positiviteit, oneindigheid en natuurlijk rust. De kamers zijn zo ingedeeld dat je altijd naar het licht toe slaapt. ’s Ochtends nog even wegdromen in bed? Doe de gordijnen vast open, dan lijken de ramen net schilderijen aan de muur!

Persoonlijk & professioneel

Zakelijk overnachten

Niet alleen in de Kempen is Boutique hotel Lytel Blue een goede basis voor zakelijke gasten, maar het ligt ook op steenworp afstand van Veldhoven en Eindhoven. Bij Lytel Blue zorgen we ervoor dat het verblijf voor zakelijke gasten zo optimaal mogelijk is, zodat jij kan doen waarvoor je komt. Op tijd weg? We maken het ontbijt eerder. Later in-checken? Er zal iemand aanwezig zijn om je een warm welkom te geven.

Special Blue Room

Plasticvrije ervaring

Wil je iets bijzonders ervaren? Kom dan slapen in onze plastic vrije hotelkamer. Een bijzondere kamer waar genoeg valt te ontdekken. Men zegt dat je beter slaapt zonder plastic in de slaapkamer, vertel jij het ons tijdens het ontbijt?

Authentiek & Modern

Waan je in luxe door te overnachten
in een van de hotelkamers van Lytel Blue