Skip to main content
  • Een goed begin van de dag!
    Dat moet zeker lukken met ons à la carte ontbijt
  • Goed eten eindigt met een goed gesprek
    – Geoffrey Neighor –
Fijn moment
Vers bereid met lokale producten

À la carte ontbijt

Geen standaard buffet bij Lytel Blue, maar heerlijke ontbijtgerechten vers bereid! We gebruiken zoveel mogelijk lokale producten. De eieren komen bijvoorbeeld uit Riethoven, kaas van de Ruurhoeve en brood van de lokale bakker van Heeswijk.

Naast dat we met het à la carte ontbijt het eten zo vers mogelijk kunnen bereiden, is het ook nog eens duurzaam! We gooien minder eten weg dat overblijft. Geeft toch weer een extra goed gevoel om de dag goed mee te beginnen!

Tijd ontbijt: ma – vr 7:30 -10:30, za & zo 08:15 – 10:30. Ontbijt op de kamer is mogelijk met een toeslag van €7,50.

Ontbijten is een feestje voor iedereen

Dieetwensen

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en wij vinden dat dit ook echt een feestje moet zijn voor iedereen. Dieetwensen? Zwanger? Vegan? Geen probleem, we passen de gerechten graag aan. Geef het vooral even door bij de reservering!

Wist je dat ons personeel veel ervaring heeft met gluten allergieën ? Bij Boutique hotel Lytel Blue kun je daarom 100% zorgeloos genieten van een glutenvrij verblijf. Marit van maakhetglutenvrij.nl kwam al eens op bezoek, haar verhaal lees je hier.

Klaar voor de rest van de dag

Na het ontbijt…

Ga je eropuit om de Kempen te ontdekken! Haal bij de receptie een mooie wandel of fietsroute. Wist je dat je bij Lytel Blue ook fietsen kan huren? Onze medewerkers hebben genoeg tips voor een leuke lunchplek onderweg.

Natuurlijk kun je ook een van onze arrangementen boeken!